Aprilia Forum: Aprilia Motorcycle Forums

Aprilia Forum: Aprilia Motorcycle Forums (https://www.apriliatalk.com/forums/)
-   Aprilia RS Forum: RS50, RS125, RS250 (https://www.apriliatalk.com/forums/aprilia-rs-forum-rs50-rs125-rs250/)
-   -   Missing hose? (https://www.apriliatalk.com/forums/aprilia-rs-forum-rs50-rs125-rs250/4361-missing-hose.html)

Kristian 11-09-2013 06:04 PM

Missing hose?
 
Hi I have been working on my rs125 and I noticed there is a connector next to the spark plug on the right hand side with a nipple on it as if to fit a hose of some sort? Any ideas?

dante1988 11-10-2013 03:31 AM

This could be linked with your trouble starting the engine, if I am correct the nipple is the thermistor which measures the temperature of the cylinder my rs would start because of this faulty component so you will either need to buy the thermistor lead or you bike may already have it knocking around inside the chassis somewhere.

Kristian 11-10-2013 04:21 AM

Thanks mate ill have a good look around the bike for it later, hopefully solve two problems at the same time

dante1988 11-10-2013 05:02 PM

Yeah keep me updated, I've restored my aprilia rs125 2001 over the last few months so if I can help just give me a shout.


All times are GMT -5. The time now is 12:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome