Hello All - Aprilia Forum: Aprilia Motorcycle Forums
ApriliaTalk Rules & New Member Introductions A place to see the ApriliaTalk.com rules, and introduce yourself to the community. Make this your first post.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 10-21-2018, 10:19 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: California
Posts: 1
Hello All

New to the site, recently purchased a 1996 RS250, low miles (4200km) completely stock. Having a problem where it only runs when fuel valve is in the reserve position, only runs for a few minutes in the fuel on position. I put fuel in it and parked it and 2 days later it was almost completely empty without being ridden. Don't see any fuel leaking out of it but do smell a little fuel around it, any ideas?
shmuzio89 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Aprilia Forum: Aprilia Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome