2004 RSV1000 Mille - Aprilia Forum: Aprilia Motorcycle Forums
Other Aprilia Motorcycles Discussion of any Aprilia motorcycles that do not have their own forum section.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 03-20-2010, 09:24 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Unhappy 2004 RSV1000 Mille

My 2004 RSV1000 Mille wipes out the odometer mileage when battery is disconnected. I would like to know solution to problem from anyone who has experienced it. Bike also is difficult to shift into neutral when engine is cold. Does anyone have insight into this problem. The bike has an oil leak that occurs underneath the front end of the fairing. Any help on either of these issues will be much appreciated...Shaka1511
Shaka1511 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Aprilia Forum: Aprilia Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome